Onze diensten

UW LOGISTIEKE SERVICE

VAN A TOT Z

AJ LOGISTICS IS UW TOTAALPARTNER

wat betreft oplossingen voor transport. Land-,zee- en luchtvracht, opslag, douaneformaliteiten, QC,…

U VRAAGT, WIJ LEVEREN

AJ Logistics is uw totaalpartner wat betreft oplossingen voor transport. U vraagt, wij leveren. Communicatie met onze klant staat hierin centraal alsook een goede service tegen een marktconforme prijs.

SNELLE & FLEXIBELE SERVICE

Wij vinden het belangrijk om een snelle en flexibele service te kunnen aanbieden aan onze klanten, dus vanaf het prille begin denken wij mee met onze klant om de efficiëntste manier van transport te kunnen voorzien.

ONAFHANKELIJK EXPEDITIEBEDRIJF

AJ Logistics is een onafhankelijk expeditiebedrijf en biedt diensten op het gebied van vrachtvervoer, luchtvracht, zeevracht, maar ook douaneformaliteiten en eventueel warehousing.

OPHALING EN LEVERING

Logistieke service op maat nodig? We hebben het onder controle, wij werken zowel voor bedrijven als voor particulieren. Snelle, veilige en nauwkeurige verzending over de hele wereld. U bezorgt ons uw pakket en wij zorgen ervoor dat het tijdig wordt afgeleverd.

LAND-, ZEE- EN LUCHTVRACHT

Met een specialisatie in luchtvracht, kan AJ Logistics al je kostbare pakketten overal bezorgen. Naast luchtvervoer, bieden wij ook vracht-, en zeevervoer aan. AJ Logistics biedt de beste logistieke diensten aan.

OPSLAG VAN UW GOEDEREN

Naast vervoer kunnen wij ook voorzien in warehousing voor uw goederen. Verlaag uw eigen opslag door gebruik te maken van onze moderne magazijnen. Tijdelijk, voor een paar weken, of zelfs voor een paar maanden. Wij zoeken samen met u naar de beste oplossing.

DOUANEFORMALITEITEN

Ook de douaneformaliteiten kunnen wij voor u in orde laten brengen. Wij werken hiervoor samen met een betrouwbare partner.
Wij kiezen voor een open communicatie en doen de douaneformaliteiten altijd in samenspraak met onze klant.

QUALITY CONTROL

Naast de praktische kant van het transport, is het natuurlijk ook altijd leuk om te weten dat de goederen die uit het buitenland naar hier komen ook voldoen aan uw eisen als klant. Hiervoor kunnen wij quality control ten zeerste aanraden. Wij kunnen dan ook als extra service dit aanbieden aan onze klanten.